Lønnsom oppussing: slik øker du taksten på huset

Det er ikke alltid mye som skaltil for å øke verdien på boligen. Mange boligeiere pusser opp boligen for å oppnå et bedre helhetsinntrykk. Interiørtrendene skifter stadig.Det er derfor greit å oppdatere farger og interiør til dagensstandard. En grunnleggende oppussing kan bidra til å øke verdien på boligen din.

I forbindelse med salg kan det svare seg å takontakt med en takstmann før du begynner oppussingen. Da vil du med en gang får en oversikt over det som må gjøres for å øke verdien. Bruk gjerne tid på planlegge hvert enkelt rom. Både farger og interiør kan tilpasses slik at du skaper et helhetsinntrykk.

Oppussing som øker boligens verdi

I forbindelsemedsalg av bolig er det ikke alltidnødvendig å bruke mye tid på oppussing. Det kan lønne seg å velge målrettede oppussingsprosjekter. Slik slipper du å bruke både tid og penger uten å oppnå et tilfredsstillenderesultat. Det kan være kostbart å pusse opp boligen. De fleste velger å pusse opp enten bad eller kjøkken.

Dette er to av boligens dyreste rom når det kommer til oppussing. Det er derfor viktig at du nøye vurderer hva som er nødvendig å skiftes ut. Detkan ofte være lurt med noen strøk maling på både fliser og andre underlag. Du kan male både baderomsfliser og kjøkkeninnredning. Dette er enkle grep som raskt kan øke boligens verdi.

Be om en tilstandsrapport på din bolig

En takstmann eller eiendomsmegler kan raskt gi en vurdering av boligen din. Slik får du med en gang en pekepinn på hva som bør gjøres for å øke verdien. Førsteinntrykket er viktig for deg som skal selge boligen. I forbindelse med visning er det viktig at potensielle kjøpere lar seg friste til å legge inn et bud.

Les mer: renovering bad oslo
Les mer: Basement remodeling

Ring nå

Tilbud / Befaring

Privatperson / bedrift?:

Område:

Tjeneste:

Tilbud / Befaring