Hvordan planlegge oppussing

Hvis du går med planer om å pusse opp boligens rom, bør du bruke tid på planleggingførst.God planlegging kan føre til at du spare bådetidog penger. Du trenger som regel materialer og verktøy når du skal pusse opp Med god planlegging trenger du ikke bruke tid og penger på å kjøpe inn det du trenger i ettertid.

God planlegging bidrar også til atdu får det besteresultatet. Hvis du skal pusse opp flere rom er det en fordel at både farger og materialer matcher til en viss grad. Slik lager du raskt et helhetlig inntrykk i alle rom. Det er ikkenødvendig å pusse opp alt med en gang. Bruk gjernetid på å se etter praktiske og rimelige løsninger.

Lag lister over det som skal gjøres

Det er ikke like enkelt å få oversikt over det som skal gjøres i forbindelse med en oppussing. Det kan derfor være lurt å gå over boligen mens du skriver ned det som bør gjøres. Dette gjelder uavhengig av hvor mange rom du skal pusse opp. Det er ikke alltid nødvendig å skifte ut alt interiøret i boligens rom.

I mange tilfeller kan det være nok med et malingsstrøk for å få det riktig uttrykket. Du kan skifte deler av det interiøret du allerede har. Hvor mye tid og penger som går med på oppussingsprosjektet kommer an på hvor mye du skal pusse opp. En liste over det som skal gjøres vil spare deg for mye ekstraarbeid.

Ta kontakt med en fagperson¨

Hvis du er usikker på hva som må gjøres, bør du ta kontakt med en fagperson. Da vil du med en gang få en oversikt overdet som bør gjøres. Hvis duskalmodernisere en bolig må du vanligvis oppgradere interiør, elektrisk anlegg eller andre vesentlige ting. En fagperson vil med en gang se hva som er nødvendig for å få boligen opp til den ønskeligesstandarden.

Ring nå

Tilbud / Befaring

Privatperson / bedrift?:

Område:

Tjeneste:

Tilbud / Befaring